Hausbrandt kapsule

Sve komponente tradicionalnog pripremanja espresa na profesionalnoj opremi sažete su i usavršene u Guzzini aparatu. Jednostavna upotreba, lako održavanje, apsolutno konstantan kvalitet kafe i visok nivo higijene osnovne su prednosti. Hausbrandt kaspula odgovara isključivo za Guzzini aparate. Na osnovu bogatog iskustva Hausbrandt tima izračunata je i određena granulacija kafe.  Svaka kapsula sadrži tačno sedam grama Hausbrandt espreso kafe. Kapsula je zatvorena hermetički i time se održava kvalitet i svežina do momenta upotrebe. Zahvaljujući širokim mogućnostima upotrebe, jednostavnom održavanju, odličnom i konstantnom kvalitetu, kompaktnim dimenzijama i modernom dizajnu Guzzini aparat se savršeno uklapa u sve prostore. Mogućnosti upotrebe su široke: u kancelariji, restoranima, kozmetičkom, frizerskom salonu, advokatskoj kancelariji, auto salonu, lekarskoj ordinaciji, hotelskom apartmanu, ambasadi, raznim manifestacijama, prezentacijama, sajmovima i u Vašem toplom domu.

Herman

Herman je osnovna kapsula koja nosi ime po osnivaču Hausbrandt imperije. U pitanju je visokokvalitetna mešavina Arabika i Robusta zrna kafe. Odnos kvaliteta i cene je optimalan. Espreso srednjeg tela, slabe kiselosti, intenzivnog ukusa i  pretenciozne snage.

Brasil Santos

Brazil Santos je mlevena mešavina najfinije 100% Arabika kafe. Espreso sa slatkim i umereno aromatičnim ukusom. Suptilna kafa srednje kiselosti i jačine. Kremasta sa notama lešnika i čokolade.

Ethiopia Sidamo

Ethiopia Sidamo je dobro uravnotežena mešavina 100% Arabika kafe, bogatog tela i blage kiselosti. Na početku se osećaju cvetni ukusi, ukusi bobičastog voća i limuna. Dok u završnici ostaju ukusi tamne čokolade, karamele i žitarica.

Decaffeinato

Decaffeinato opcija espresa bez kofeina. Mešavina najfinijih 100% Arabika zrna kafe, koja je zadržala aromu, ukus i druga svojstva iako je redukovan kofein. Delikatan espreso, nežan i lagan.

Gourmet

Gourmet kapsula je mešavina 100% Arabika kafe. Ostavlja gladak viskozan osećaj u ustima. Aroma agruma daje ovom espresu umerenu kiselost. U zavšnici ostavlja ukus amareta i gorkog kakaoa.

Costarica Brisamare

costarica kapsula epsreso hausbrandt

Costarica Brisamar kapsula je 100% Arabika kafa.  Intenzivan espreso punog tela iz Centralne Amerike sa živopisnim i zaokruženim ukusom. Karakteriše ga odlična aroma sa naznakama  čokolade i tropskog voća.

Intenso – kompatibilno Nespresso sistemu

Intenso kapsula kompatibilna je Nespresso sistemu. Premijum espresso sa veoma prihvatljivom cenom. Prijatnog ukusa, srednjeg tela i slabe kiselosti. U završnici ostavlja ukus keksa, lešnika i kakaoa.

Goumet – kompatibilno Nespresso sistemu

hausbrandt espresso kapsula Nespresso

Gourmet kapsula kompatibilna je Nespresso sistemu.  Mešavina 100% Arabika kafe srednjeg tela koja ostavlja bogat i suptilan osećaj. Umereno kisela sa završnicom gorke čokolade i amareta.

Decaffeinato – kompatibilno Nespresso sistemu

Hausbrandt kapsula espresso Nespresso

Decaffeinato kapsula kompatibilna Nespresso sistemu. Lagan i delikatan espreso izbalansirane arome sa notama sušenog voća i čokolade. Sadržaj kofeina manji od 0,1%. Idealna opcija za osobe osetljive na kofein.

Guzzini aparat

Guzzini aparat podržava isključivo Hausbrandt kapsulu. Kompaktan kafemat, elegantan i soficistiran čiji dizajn potpisuje poznati italijanski umetnik Carlo Colombo. Osnovne prednosti ovog aparata su apsolutno konstantan kvalitet kafe, jednostavna upotreba, lako održavanje i visok nivo higijene. Upotreba drugih kapsula može trajno oštetiti aparat!