Mlevena kafa

Jedna od prvih asocijacija na Italiju svakako je espreso. Popiti espreso sa prijateljima predstavlja nezaobilazno životno zadovoljstvo, a napraviti ga kod kuće doživljaj koji je vredan uloženog truda. Hausbrandt donosi aromu espreso kafe iz Italije pravo u vaš dom. Mlevena kafa pogodna za sve načine pripreme kafe, ali prvenstveno je namenjena za pripremanje espresa u tradicionalnom italijanskom lončetu tzv. Caffettiera.

Moka limenka 250G

Mešavina pažljivo odabrane 100% Arabika kafe. Kafa slatkog i opijajućeg ukusa, srednje punoće sa prijatnom cvetnom aromom.

Nero-100% Arabika 250g

Hausbrandt Nero mlevena espresso kafa u vakuum pakovanju. 100% Arabika vrsta kafe. Namenjena za upotrebu na kućnim električnim espresso aparatima.

Ova espreso kafa poseduje prijatnu cvetnu aromu sa ukusom začina. Srednje je punoće i karakteriše se prijatnom kiselošću i blagom gorčinom koje se nalaze u idealnom balansu. U pitanju je 100% Arabika.

Oro vakuum 250G

Hausbrandt Oro mlevena espresso kafa. Mešavina Arabika i Robusta zrna kafe. Namenjena za italijansko lonče, italijansku džezvu Caffettiera ili Moka Pot. Krupnije mlevena kafa za kafe aparat za kućnu upotrebu.

Espreso kafa jakog mirisa, koji podseća na miris prepečenog hleba. Njegovo telo je puno, kiselost gotovo ne postoji. Izdvaja se po svojoj posebnoj slatkoći zbog prisustva brazilske Arabike.